Den Braven Kitpistool Zwaluw Pro 2000

Den Braven Kitpistool Zwaluw Pro 2000

Gebruik je regelmatig een kitpistool? Dan wil je een pistool gebruiken dat makkelijk in de hand ligt en wat ook makkelijk te gebruiken is. Het kitpistool Zwaluw Pro 2000 is dan een prima keuze. Deze is geschikt voor kokers van 290 ml, 300 ml en 310 ml.

Wat je meteen op zal vallen als je dit pistool in de hand hebt dat is dat deze zeer robuust maar toch licht is. Dit is natuurlijk een prima combinatie. Het is een pistool dat dus eenvoudig mee te nemen is en dat ook nog eens sterk is. Wanneer je een kitpistool hebt gebruikt dat van slechte kwaliteit was dan weet je hoe lastig het is om hiermee de juiste dosering te krijgen. Daar heb je met dit kitpistool helemaal geen last van. Door de stevige constructie is het zeer eenvoudig om de juiste dosering te bepalen. Ben je op zoek naar een nieuw kitpistool maak dan ook de keuze voor Zwaluw. Je weet dan dat je kwaliteit aanschaft en dat je hier vele jaren mee vooruit kunt. Deze kitpistolen zijn van het merk Den Braven.

Het werken gaat een stuk eenvoudiger

Als je met een klus bezig bent, wil je dat dit op een zo makkelijk mogelijke manier gedaan kan worden. Daarom is het goed om voor dit kitpistool te gaan kiezen. Het gebruik is makkelijk en dit zorgt er dan ook voor dat je sneller de klussen kunt uitvoeren. Het is dan wel een kitpistool dat iets meer kost dan de budget modellen maar dit zal je makkelijk terug gaan verdienen met de tijd die je bespaart. Op een zeer eenvoudige wijze zal je gaan kitten en zal je de kit precies in de juiste hoeveelheid aanbrengen. Of je nu een professional of een doe-het-zelver bent is het kitpistool Zwaluw Pro 2000 de beste keuze.

Niet overtuigd?

Wilt u na het lezen van dit blog toch nog verder kijken, dat kan natuurlijk! Bekijk hier ons volledig assortiment kitpistolen.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.logo gyzs