Het aanschaffen van een complete gereedschapset

Het aanschaffen van een complete gereedschapset is voordeliger dan het los aanschaffen van gereedschappen. Er zijn verschillende soorten sets en wij bespreken deze in dit artikel. Ben je op zoek naar een set waar veelgebruikte gereedschappen in te vinden zijn? Dan kun je deze uiteraard in het assortiment van GYZS.nl vinden.

Welke gereedschapsets kun je vinden in ons assortiment?

Laten we eens kijken welke soorten sets er nu allemaal te vinden zijn in ons assortiment. Je zal dan zien dat er altijd een set te vinden is die aan jouw wensen zal voldoen.

Een set met handgereedschap

Ben je op zoek naar een set met handgereedschap dan is de 46-delige set van het merk Fixman een prima keuze. Dit gereedschap zal je gebruiken bij de meeste klussen en is dan ook nog eens van een hoge kwaliteit. Je vindt onder andere een hamer en tangen in deze set.

handgereedschap fixman
Fixman professionele 46-delige gereedschapset in een trendy koffer BT46

Een doppenset van hoge kwaliteit

In het assortiment van GYZS.nl vind je ook een aantal doppenset. Dit is dan een assortiment aan verschillende afmetingen doppen en ook het gereedschap wat je nodig hebt om de doppen vast of los te draaien. Er is bijvoorbeeld een 24-delige doppenset te bestellen maar ook een 103-delige doppenset. Deze laatste heeft in bijna alle gevallen de dop die je nodig hebt om de klus te klaren.

24-delige doppenset                                                  103-delige doppenset.

Een complete gereedschapset

Ben je op zoek naar een gereedschapset die helemaal compleet is dan is de Fixman Set Compleet de juiste keuze. In deze set vind je handgereedschap zoals zagen, hamers en tangen. Daarbij vind je ook een doppenset en lijmklemmen. Bestel je deze set dan weet je zeker dat je voor de meest voorkomende klussen alle gereedschappen in huis hebt.

gereedschapset compleet
Fixman Set Compleet

Een gereedschapswagen om overzichtelijk het gereedschap in te bewaren

Wanneer je een set koopt dan wil je deze wel goed en veilig kunnen bewaren. De doppensets worden geleverd in een koffer en zijn dus al goed verpakt. Bestel je bijvoorbeeld de complete gereedschapset van Fixman dan is een gereedschapswagen een uitstekende keuze. Dit zijn wagens voorzien van laden waar het gereedschap in geplaatst kan worden. Een aantal van deze wagens is ook voorzien van zwenkwielen zodat deze eenvoudig verplaatst kunnen worden.

Ironside Gereedschapswagen leeg 678x459x1034 mm 7 laden
Ironside Gereedschapswagen leeg 1042x459x859 mm met 7 laden
Fixman gereedschapswagen 7-laden gevuld

We nodigen je graag uit een kijkje te nemen in ons assortiment van gereedschapsets. Heb je vragen dan staan de medewerkers van de klantenservice voor je klaar om de vragen te beantwoorden.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.logo gyzs