GYZS 2.0 is live!

Hier zijn we echt wel een beetje heel erg trots op: de webshop van GYZS is flink verbouwd en staat as we speak live! Niet alleen het uiterlijk heeft een frisse make-over gehad, ook onder de motorkap is er flink onderhoud gepleegd.

Wat is er allemaal nieuw?

  • Een mooie, nieuwe look
  • Een sterk verbeterde klantomgeving
  • Nieuwe filters, dus makkelijker zoeken
  • Verbeterde mobiele ervaring

Wat schuren hier, een likje verf daar..
Het eerste dat je waarschijnlijk opvalt aan GYZS, is het nieuwe uiterlijk. Onze shop heeft een flinke metamorfose ondergaan. Alles is ontworpen en bedacht om jou, onze klant, een zo prettig en makkelijk mogelijke winkelervaring te bezorgen. Neem snel een kijkje!

Ook op je mobiel lekker handig

Voor al die technische pro’s die altijd maar onderweg zijn: we hebben goed nieuws. Óók de mobiele versie van GYZS heeft een reuzensprong gemaakt. De vernieuwde webshop draait supergoed op je smartphone en tablet. Tik hem aan!

Ontdek onze nagelnieuwe klantomgeving!

Dit is misschien wel het paradepaardje van GYZS 2.0: een compleet nieuwe klantomgeving. Hiermee hou je het overzicht. Met slechts een paar klikken krijg je een duidelijk overzicht van al je orders, je geleverde producten, wat GYZS je nog moet sturen en hou je ook nog eens je btw-facturen en offertes bij. Lekker handig!

Vind jouw schroef in de hooiberg

Navigeren in onze webshop is makkelijker dan ooit. Met behulp van nieuwe filters en geüpdatete zoekmachine, vind je dat speciale schroefje, die exotische meerpuntssluiting of dat speciale taatsdeurscharnier stukken sneller dan voorheen.

En kom je er zelf niet uit? Dan zit onze vertrouwde klantenservice voor je klaar om je te helpen met al je brandende vragen.

Vragen of issues? Laat het ons weten!

Zo’n nieuwe webshop heeft veel bloed, zweet en tranen gekost. Het kan natuurlijk zijn dat sommige dingen nog niet helemaal lekker werken, of zelfs helemaal niet. Ondervind je problemen met onze nieuwe site? Bijvoorbeeld met betalen of het vinden van een product? Laat het vooral weten, dan lossen we het voor je op!