Een inbussleutelset met bijzonder schaarse maten

Bent u ook altijd maar aan het pielen met de verkeerde inbussleutel tijdens het klussen? Fixman biedt de oplossing! Voor een niet al te hoge prijs heeft u al een inbussleutelset in huis. De inbussleutelset van Fixman richt zich op de kleinere maten en beschikt over acht sleutels. Deze sleutels variëren van 1,5- tot en met 6 mm, te noemen:

Overzicht maten set
Maten van de inbussleutelset, 8-delig

Niet te vergeten dat het omhulsel een zwart-oranje patroon heeft. Erg handig als u de inbussleutelset snel nodig heeft. U hoeft maar een kant op te kijken in uw werkplaats en u herkent de set meteen!

De functie van de inbussleutelset

In het dagelijks leven worden inbussleutels weinig gebruikt, maar wanneer ze nodig zijn is het fijn als ze in uw voorraad zijn. Het blijven lenen van de inbussleutels vinden de buren ook vervelend worden.
Vaak zijn de inbussleutels nodig bij het in elkaar zetten van kant en klare kasten etc. U zult ze ongetwijfeld herkennen.
Het vervelende van de sleutels is dat er vaak irritatie ontstaat wanneer de sleutel niet past. Het is daarom prettig dat de inbussleutels in verschillende maten geleverd worden. Zo is deze set uniek vanwege zijn samenstelling.

Set van inbussleutels met de maten 1,5- 6 mm.
Set van inbussleutels met de maten 1,5- 6 mm.

TORX aandrijving

Naast de in dit blog beschreven 8-delige set is er ook een 7-delige set. Deze heeft een andere aandrijving, namelijk Torx. De standaard aandrijving inbussleutel is zeshoekig. Dit is de 8-delige set. Voor de 7-delige set kunt u dit blog lezen.

Waarom nu al die verschillende soorten?

Onder de vakmensen is het algemeen bekend dat de Torx schroeven met meer ‘power’ vastgedraaid kan worden. Het fijne van dit soort inbussleutels is dat ze ook minder snel wegschieten bij het monteren van schroeven enzovoort.
Zijn inbussleutels nou niet precies uw ding of heeft u liever een andere methode?

Wij leveren ook verschillende bits en schroevendraaiers met een Torx-aandrijving. Als u op de link klikt, komt u op de productpagina’s waar u de torx optie kan selecteren. Deze staat onder het kopje ‘aandrijving‘.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.