FIXMAN slaat ze op z’n kop met een klauwhamer

FIXMAN komt oorspronkelijk uit China. Daar in het oosten heeft FIXMAN de gereedschapsmarkt al aardig verovert. Nu is FIXMAN aan het uitbreiden en proberen ze ook een reputatie op te bouwen in het westen. Met de ervaring die ze hebben opgedaan tijdens het groeien in China weten ze hoe ze een nieuwe markt moeten benaderen. Kwaliteit, duurzaamheid en prijs zijn de belangrijkste factoren die consumentvriendelijk moeten zijn. Hier staan de producten van FIXMAN stuk voor stuk voor garant.

Gereedschap van FIXMAN is van topkwaliteit, ook de klauwhamers

3717687c65e0ad009166da3ff4f66699.jpg
Fixman klauwhamer, 2-componenten, 8oz

De klauwhamer op de bovenstaande afbeelding is de 8oz klauwhamer. Deze hamer heeft een schokabsorberend anti-sliphandvat, voor optimale grip en controle. Hameren is nog nooit zo eenvoudig en plezierig geweest.

De kop is gemaakt van ijzersterke carbon steel die een lange levensduur garandeert. Ook is het met deze klauwhamer mogelijk om spijkers uit te trekken. Voorkom materiaalschade en ongelukken en kies de hamer die geschikt is voor de klus.

 

Technische informatie van de klauwhamer 8oz

Deze hamer is 295 mm lang en is in totaal 410 gram. De diameter van de kop is 39 mm. Het product kunt u terugvinden op deze pagina. Hier kunt u het product tevens bestellen.

 

Nog niet overtuigd van de kwaliteit van FIXMAN producten?

Wellicht bent u sceptisch ten opzichte van de beloftes van FIXMAN. Het oer-Hollandse spreekwoord: wat een boer niet kent dat eet hij niet kan bij u van toepassing zijn. Als dat het geval is nodigen wij u uit om FIXMAN te proberen. De volgende keer dat u nieuw gereedschap nodig heeft, of het nou een zaag of een schroevendraaier is, dat maakt niet uit, kunt u FIXMAN een kans geven. Bij GYZS.nl is dat tevens zonder risico. Als u het product wilt retourneren is dat mogelijk! Lees wel eerst: retourneren bij GYZS.nl.

 

Wellicht bent u nog op zoek naar een van de volgende productcategorieën:

  • bijenbekjes
  • deurgarnituur
  • hoppe deurbeslag
  • raambeslag
  • balkdragers
  • raveeldragers
  • schuifdeursystemen

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.