Sleufkopschroevendraaier die geen bijzondere titel nodig heeft om speciaal te zijn

Een zeer specifiek product als u het aan ons vraagt. Een schroevendraaier van het merk Fixman is er in alle vormen en maten te vinden, maar wat voor stuk gereedschap is dit nu? In dit blog wordt geschreven over een zogenoemde zaagsnede schroevendraaier, ook wel de ‘platte‘ variant genoemd.

Vandaag schrijven we over het artikel Fixman schroevendraaier, 2-comp., SL 6.5×1.2 uit onze webshop. Het gaat in dit blog over de keuze van het materiaal, de vormgeving van het handvat en waar het hulpmiddel u mee van dienst kan zijn.

Zaagsnede schroevendraaier 6.5 mm.

Zelf testen wij alle producten en beoordelen wij de manier waarop ze werken. Onze ervaringen met het product zullen middels dit blog met u gedeeld worden. Misschien heeft u zelf wel eens van het merk Fixman gehoord. Het is een van de grotere spelers als het gaat om bouwmaterialen. Fixman staat bekend om zijn hoogwaardige producten tegen een relatief goedkope prijs. Ook bij de zaagsnede schroevendraaiers is het gelukt om na een aantal upgrades de ultieme tool te construeren.

Zaagsnede schroevendraaier van Fixman, 6.5 mm. breed en 1.2 mm. diep
Zaagsnede schroevendraaier van Fixman, 6.5 mm. breed en 1.2 mm. diep

Materiaal zaagsnede schroevendraaier

Het staal van de schroevendraaier is gemaakt van de beste grondstoffen. Dit van staal gemaakte component zit gemonteerd aan een ander knap in elkaar gezet segment; het handvat. De ergonomische handgreep is zo ontwikkeld dat het vasthouden ervan natuurlijk voelt. Ook bij het slaan van een hamer zal uw hand geen grip verliezen op de beitel.

Schroeven die passen op de sleufkop

Het is niet verstandig om met een zaagsnede schroevendraaier een kruiskop-schroef te bevestigen. Het is echter wel belangrijk dat u de juiste maat schroevendraaier heeft voor de juiste schroef. Het gebruiken van de verkeerde schroevendraaier kan zowel de schroef als het stuk gereedschap beschadigen. Let daarom goed op of u de juiste maat in handen heeft.

Schroeven die gedraaid kunnen worden door een schroevendraaier met sleufkop
Voorbeelden waar een zaagsnede aangedreven schroevendraaier op past.

Gyzs.nl biedt een aantal platkopschroevendraaiers aan van Fixman. Indien u vragen heeft over een van onze producten of diensten, zijn wij doordeweeks te bereiken op telefoonnummer 0224 – 212 026 of via de e-mail ‘klantenservice@blog.gyzs.nl

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.