Bosch afstandsmeter digitaal GLM40 601072900

Het is mogelijk om een rolmaat te gaan gebruiken en zo de afstanden te gaan meten dankzij de Bosch afstandsmeter digitaal GLM40. Toch is dit een vervelende klus en als je alleen bent en het een zeer grote afstand is, dan kan het zelfs een onmogelijke klus zijn. Op een bepaald moment zal de rolmaat buigen wat ervoor zal zorgen dat je geen accurate afmeting hebt. Het is een stuk makkelijker om een afstandsmeter te gaan gebruiken. Deze zet je aan en dan ga je op het punt staan waar je wilt beginnen met meten. Je richt dan op het punt tot waar je de afstand wilt weten. Je zal dan door middel van een laser een stip zien op bijvoorbeeld de muur. Als je dan op de knop drukt dan zal meteen de afstand op het scherm komen te staan.

Makkelijker kan het niet en je kunt nu binnen een paar seconden makkelijk afstanden gaan meten. Ben je iemand die veel klust of die een professional is dan mogen we wel stellen dat dit een apparaat is wat onmisbaar is. De afbeelding laat al zien dat die in een hoesje geleverd wordt en dat je er ook een band aan kunt gaan bevestigen. Zo kun je deze makkelijk om de arm doen en zal deze niet vallen.

De afstandsmeter werkt op batterijen

De spanning van de Bosch afstandsmeter digitaal is 1,5V en het apparaat werkt op batterijen. Deze batterijen die gaan lang mee en die hoef je dus niet vaak te gaan vervangen. De fabrikant van deze meter is Bosch en dit is een naam die je vast wel kent. Deze fabrikant maakt hoogwaardige producten en daar hoort deze afstandsmeter ook bij. De knoppen die je op het apparaat vindt die zijn duidelijk en ook het scherm is duidelijk en groot. Daarbij is de prijs dan ook nog eens erg betaalbaar en is er een snelle levering.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder. logo gyzs