Keukenkast scharnier Grass

Dit is een keukenkast scharnier van het merk Grass. Het is een scharnier wat je op een eenvoudige wijze kunt bevestigen en dat kun je doen door deze aan het kastje en de deur te bevestigen. Je ziet op het plaatje al waar de schroeven dienen te komen. Het is een scharnier van 95 gram en deze is zeer licht. Het is een opdekscharnier en deze kun je zonder problemen vast gaan maken. Dit is ook wel een kenmerk van de producten van Grass. Het zijn producten die niet veel geld kosten en die je dan ook nog eens op een zeer eenvoudige wijze kunt bevestigen. Wanneer dit scharnier eenmaal bevestigd is, zul je zien dat de deur makkelijk geopend en weer gesloten kan worden.


Ben je ook op zoek naar een scharnier om een defect scharnier te vervangen of wil je een nieuw keukenkastje bevestigen? Dan is dit scharnier een prima keuze. Dit is dan niet alleen door de makkelijke bevestiging maar ook omdat je deze lange tijd zult kunnen gebruiken. Zorg dus dat ook jij voor kwaliteit kiest en maak gebruik van de scharnieren van Grass op GYZS.nl.

Een zeer aantrekkelijke prijs

Dit zijn scharnieren die een zeer aantrekkelijke prijs hebben. Dit maakt het dan ook dat je meteen meerdere scharnieren kunt bestellen om zo ook de andere ondegelijke scharnieren te vervangen. Het is maar een klein klusje en na het vervangen kun je weer zonder problemen de kastjes gaan openen en gaan sluiten. We willen je aanraden om ook eens de overige producten van Grass in ons assortiment te bekijken. Ook dan zul je zien dat dit zeer voordelige producten zijn die je ook snel geleverd kunt krijgen. GYZS.nl zorgt ervoor dat je nooit lang hoeft te wachten tot je met de producten aan de slag kunt.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder. logo gyzs