Bouwbeslag, wat is dit precies?

In onze webwinkel kun je veel bouwbeslag vinden. Misschien ben je wel bekend met de term maar weet je niet precies wat er nu allemaal onder bouwbeslag valt. In dit artikel bespreken we wat er nu precies wordt verstaan onder bouwbeslag.

Het bouwbeslag is ruim omvattend

Het is niet in een paar woorden te omschrijven wat hier allemaal onder valt. We zetten het dan ook overzichtelijk voor je op een rij. Hier lees je het meest bestelde en het belangrijkste bouwbeslag.

Schuifdeursystemen en schuifdeurbeslag

Onder het bouwbeslag vallen ook de schuifdeursystemen en het schuifdeurbeslag. De complete sets bestaan uit alles wat je nodig hebt. Hierbij kun je denken aan de rails maar ook het de pluggen die je nodig bent voor montage. Ben je op zoek naar een los onderdeel voor een schuifdeursysteem dan kan deze ook bij GYZS.nl worden besteld.

Meubelbeslag en deurbeslag

Bij meubelbeslag en bij deurbeslag denk je al snel aan handgrepen en deurklinken. Toch is er meer. Denk bijvoorbeeld aan rozetten en schilden. Ga je meubelbeslag of deurbeslag bestellen kijk dan goed welke maat je nodig hebt. Denk er ook om dat je beslag besteld waar bijvoorbeeld goed de cilinder in het schild past.

Elektronische bewakingssystemen

Veilig wonen is essentieel voor fijn wonen. De elektronische bewakingssystemen helpen daarbij. Er is een ruime keuze. Uiteraard zijn er losse camera’s te bestellen. Daarnaast zijn er ook complete sets. Hierbij kun je dan denken aan de camera’s maar ook alles wat je nodig hebt om deze aan te sluiten. Er zijn tegenwoordig sets waarbij je zelfs op je smartphone kunt zien wat de camera’s registreren. Ben je niet thuis dan weet je wel meteen wat er aan de hand is als er een alarm af gaat. gigaset beveiliging

Bij GYZS.nl bestel je snel en voordelig al het bouwbeslag

In dit artikel hebben we het meest populaire en meest bestelde bouwbeslag beschreven. Ook het andere bouwbeslag zoals deurnaalden, leuninghouders en garderobesystemen kun je in ons ruime assortiment vinden. Hou er rekening mee dat je voor het bestellen goed meet zodat je niet de verkeerde maat besteld.

Denk er ook aan de juiste accessoires en bevestigingsmaterialen mee te bestellen. Heb je hulp nodig dan staat onze klantenservice voor je klaar om je te helpen. Ook kan je via deze link doorlezen in een blog over het Nuki Smart Lock elektronisch deurslot.