Den Braven Siliconenkit sanitair neutraal NO 310ml

Als je siliconenkit voor het sanitair gaat gebruiken dan wil je dat dit kit is die je makkelijk aan kunt brengen en die dan ook lange tijd blijft zitten. Voor het sanitair is het dan ook nog eens belangrijk dat je deze goed schoon kunt houden en dat het hygiënisch is. Kies je voor de siliconenkit sanitair neutraal dan maak je de juiste keuze. Dit is een prima kit die voor een laag bedrag te bestellen is. Er zit dan 310 ml in de tube en hier kun je vele randen mee kitten.

Dit is een kit die duurzaam en neutraal verhardend is. Ook is deze schimmelwerend ingesteld. Deze elastisch blijvende afdichtingskit is op basis van hoogwaardige polysiloxanen. Dit hecht prima op de meeste ondergronden en je hoeft dan ook nog eens geen primer te gaan gebruiken. De kit is bestand tegen UV, vocht en tegen weersinvloeden. Ook is deze schimmelbestendig volgens ISO 846 A en B. Het is een hoop technische taal maar het komt erop neer dat, als je deze kit gaat gebruiken dat je hier vele jaren gemak van zult hebben.

Het aanbrengen van de kit

Wat voor velen een groot pluspunt aan deze kit is, is het gemak waarmee je deze aan kunt brengen. Het is makkelijk om je dosering te bepalen en aangezien deze op vele ondergronden hecht zal je snel de klus klaren. In je badkamer wil je geen kieren en het is dan ook goed om daarvoor een goede siliconenkit te gebruiken. Ook zal jij voor de kit niet teveel willen betalen, want een badkamer verbouwen is al duur genoeg. Maak daarom ook de keuze voor de siliconenkit sanitair neutraal en je zal zien dat het ook door jou eenvoudig te gebruiken is. Zoek je dan ook nog een kitpistool dan kun je deze hier ook voordelig bij ons gaan aanschaffen.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd.

Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met onze klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.

logo gyzs