Betra Mopwagen + wringer chroom/kunststof 2 x 25l liter

Schoonmaken hoort nu eenmaal bij de bouw en omdat het niet altijd het leukste klusje is, wil je dit waarschijnlijk het liefste zo snel mogelijk doen. Wij willen je dan ook de mopwagen + wringer presenteren. Deze wagen rijdt op zwenkwielen en dit is handig omdat je de wagen eenvoudig voor je uit kunt drukken en met je mee kunt nemen. De wielen rijden gemakkelijk en het is geen enkel probleem als er een hobbeltje in de weg zit, want deze mopwagen is bestand tegen een stootje. Op de wagen zie je twee bakken en deze hebben beide een inhoud van 25 liter. De emmers die zijn in de kleur blauw en rood en zijn makkelijk te verwijderen van de wagen. Het frame van de wagen is van chroom en dit is gemakkelijk te reinigen. De emmers op de wagen zijn van kunststof en zijn ook gemakkelijk te reinigen.Het uitwringen van de mop dat doe je op een zeer eenvoudige manier en het zal dan ook erg makkelijk gaan als je vloeren moet gaan dweilen. Het schoonmaken wordt dus makkelijker en dat maakt het schoonmaken ook meteen een klein stukje leuker. Daarbij is dit ook  een handige schoonmaak wagen wat je overal gemakkelijk met je mee kunt nemen.

Een sterke constructie

De wagen heeft een sterke constructie en deze kan dan ook tegen een stootje. Het merk van de wagen is Betra en dit is een merk wat zeer voordelige en kwalitatief goede schoonmaakproducten maakt. Ook jij zal dit beamen als je deze wagen een keer in gebruik heb gehad. Voor ieder bouwbedrijf is dit een hulpmiddel wat onmisbaar is bij het schoonmaken. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Deze is laag en je schaft dan een mopwagen aan die je lange tijd zult kunnen gebruiken. Heb je medewerkers die schoonmaken dan kun je het werk van hen een stuk makkelijker maken door ze van deze wagen gebruik te laten maken.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd.

Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.  logo gyzs