Ubbink Dakraam sneldek 4 pans

Heb je een dak met snelpannen en wil je makkelijk en snel een dakraam monteren? Dan is dit Ubbink dakraam een goede keuze. Het is een polyethyleen dakraam met een houten binnen bak. De ruit is gemaakt van glashelder acrylaat. Dit is materiaal wat niet snel vies wordt en wat makkelijk de zon doorlaat. Het is een dakraam wat geschikt is voor dakhellingen van 25 tot en met 75 graden. Het raam is in 3 posities te zetten. Het is mogelijk het raam in een ventilatie stand te zetten maar je kunt deze ook geheel openen of geheel sluiten. De breedte is 380 millimeter en de hoogte is 440 millimeter. Kijk dus goed of dit model ook bij jouw dak past. Wanneer dit het geval is, schaf je dit model voordelig aan en kun je dan ook nog eens op een eenvoudige wijze monteren. Het is een 4 pans uitvoering die makkelijk te bedienen is. Je weet dat wanneer je van producten van Ubbink gebruik maakt, je van producten gebruik maakt die met zorg zijn gemaakt. Dat is ook het geval bij dit dakraam.

Specificaties:

  • Panmodel: sneldek
  • Glassoort: Acrylaat / enkelglas
  • Kleur rand: Zwart
  • Merk: Ubbink

De voordelen van het bestellen

Wanneer je ervoor kiest om het dakraam bij GYZS.nl te bestellen dan weet je dat je een lage prijs betaalt. Daarbij kun je dan ook profiteren van een snelle levering. Jij hebt vast al wel een kijkje bij de beschikbaarheid genomen en gezien dat dit dakraam waarschijnlijk op voorraad is. Wanneer dit het geval is, zal het dakraam de dag na het bestellen al bij je geleverd worden (indien je het dakraam voor 16:30 hebt besteld). Mochten er problemen zijn of heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Deze zullen je zo goed mogelijk proberen te helpen. Bij ons stopt de service niet na het leveren van het product.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.