Deuren eenvoudig vastzetten met de Dictator Deurvastzetter ZE-9

Dictator is niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland een groot succes. De creatieve oplossingen van het bedrijf worden op een mondiaal niveau zeer gewaardeerd. De oplossing die in deze blog wordt uitgediept is de Dictator deurvastzetter ZE.

De oplossing voor draaideuren die eenvoudig vastgezet moeten kunnen worden op iedere gewenste openingspositie.

Door gebruik te maken van de combinatie van een verende constructie en een rubberen onderdop is de Dictator deurvastzetter ZE-9 geschikt voor een waslijst aan situaties. Oneffen- of zeer gladde vloeren zijn geen probleem voor dit systeem. Uw deur wordt zonder moeite stevig op de gewenste openingspositie gehouden. In de onderstaande video wordt de bediening van het product duidelijk weergegeven.

Productinformatie Dictator deurvastzetter ZE-9

Zoals u ziet is het de Dictator deurvastzetter ZE-serie zeer makkelijk te bedienen. Hier is dan ook speciaal de focus op gelegd tijdens het ontwerpen van het product. Op gebruiksgemak en kwaliteit.

Dictator is gespecialiseerd in deurtechnologieën. Hierdoor weten ze als geen ander hoe ze de kwaliteit van hun producten kunnen optimaliseren. De Dictator Deurvastzetter ZE-6 is gemaakt van vier verschillende materialen: aluminium, roestvaststaal, kunststof en rubber. Al deze elementen samen zorgen voor een stevige, solide constructie en is bovendien geheel roestbestendig. Dit maakt het product ook uitstekend geschikt voor buitenmontage.

In de onderstaande tabel is de hele ZE-serie weergegeven.

Dictator deurvastzetter ZE-serie

TypeSlagToepassingMateriaalFinish
ZE-11t/m 25 mmbinnen- en buitenmontageAluminium, geleide pen R.V.S.Matzilver
ZE-14t/m 60 mmbinnen- en buitenmontageAluminium, geleide pen R.V.S.Matzilver
ZE-6t/m 75 mmbinnen- en buitenmontageAluminium, geleide pen R.V.S.Matzilver
ZE-9t/m 90 mmbinnen- en buitenmontageAluminium, geleide pen R.V.S.Matzilver

Montage

Zoals eerder vermeld is de deurvastzetter ZE ontworpen met gebruiksgemak in het achterhoofd. Dit gebruiksgemak wordt niet beperkt tot alleen het bedienen van het product, maar komt ook terug in de montage van het product. Dictator heeft het u zo makkelijk mogelijk gemaakt door het product zo te ontwerpen dat u slechts vijf schroeven nodig heeft om voor een betrouwbare bevestiging te zorgen.

dictator logo

 

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.