Deuren vastzetten zonder enige poespas – Dictator ZE-11

Dictator weet als geen ander hoe ze op een creatieve manier alledaagse ongemakken de wereld uit kunnen helpen. Bestaande uit een team van experts op het gebied van deurtechnologieën zijn ze al 80 jaar lang een succes in deze branche. De ‘Deurvastzetter ZE-serie’ is dan ook niks anders dan wéér een hoogstandje van het bedrijf.

‘Mijn deur vast zetten is nog nooit zó makkelijk geweest’. Dit is de reactie waar Dictator naar streefde toen ze de Dictator ZE-11 ontwikkelde. Het baanbrekende gebruiksgemak wordt goed omschreven in de onderstaande video.

Appeltje-eitje dus.

Dictator deurvastzetter ZE-11

Productinformatie Dictator deurvastzetter ZE-11

Naast het feit dat de ZE-11 uitblinkt als het gaat om gebruiksgemak, is dit product ook garant voor kwaliteit en uitstraling. Het product is gemaakt van de hoogste kwaliteit aluminium, met een geleide pen van roestvaststaal. De onderdop is, in geval van slijtage, eenvoudig te vervangen. Het product heeft een finish van matzilver, wat voor een strakke en aantrekkelijke uitstraling zorgt.

Deze deurvastzetter maakt gebruik van een slimme verende constructie, zodat het voetje altijd op een stevige manier de deur op zijn plek houdt, zelfs bij harde wind. Door deze constructie is de deurvastzetter ook geschikt voor oneffen- of zeer gladde vloeren. Ook het risico van struikelgevaar wordt weggenomen. Er wordt namelijk niks op de grond zelf gemonteerd, maar alleen op de deur. Buiten deze betrouwbaarheid en uitstraling is het product ook nog eens eenvoudig te reinigen.

De deurvastzetter ZE-11 is een van de kleinere versies van de ZE-serie. Deze vastzetter heeft een slag van 25 mm. Mocht u behoefte hebben aan een grotere slag kunt u overwegen om de andere versies van de ZE-serie te bestuderen. De ZE-serie is in de volgende tabel duidelijk weergegeven.

Dictator deurvastzetter ZE-serie

TypeSlagToepassingMateriaalFinish
ZE-11t/m 25 mmbinnen- en buitenmontageAluminium, geleide pen R.V.S.Matzilver
ZE-14t/m 60 mmbinnen- en buitenmontageAluminium, geleide pen R.V.S.Matzilver
ZE-6t/m 75 mmbinnen- en buitenmontageAluminium, geleide pen R.V.S.Matzilver
ZE-9t/m 90 mmbinnen- en buitenmontageAluminium, geleide pen R.V.S.Matzilver

Montage

De montage van het product is zeer eenvoudig. Het is mogelijk om het product aan de binnenkant van de deur en de buitenkant te monteren. Voor de bevestiging van de ZE-11 zijn slechts drie schroeven nodig.

 

dictator logo

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.