De voordelen van het gebruik van deur- preventieprofielen

Kies u ervoor om deur- preventieprofielen te gebruiken dan brengt dit veel voordelen met zich mee. Ook u zult problemen liever voorkomen dan ze later op te moeten lossen. Bij GYZS.NL kunt u verschillende soorten preventieprofielen bestellen. Dit zijn bijvoorbeeld de Secustrips profielen maar ook de Hoekbeschermingsprofielen. Welk profiel u gebruikt is afhankelijk van het soort deur.

De reden om een preventieprofiel op een deur te monteren

De keuze voor een preventieprofiel is ook de keuze om risico’s te beperken. Bij een buitendeur kunt u de keuze maken om een inbraakwerend profiel te gebruiken. De binnendeur daar wordt vaak voor een profiel gekozen wat voorkomt dat de vingers tussen de deur kunnen komen. Laten we de verschillende soorten profielen eens beter bekijken:

Het brandvertragende deurprofiel

De naam die zegt het al en het brandvertragende deurprofiel is geschikt om vuur buiten de deur te houden. Deze profielen zijn voorzien van borstels. Deze borstels houden koude rook en tocht tegen. Als materiaal is er grafate gebruikt en dit is ideaal voor een brandwerende werking. Bij warmte zet dit materiaal uit waardoor het voor vuur lastig wordt om zuurstof aan te trekken. Op deze wijze zal het vuur niet snel uitgebreid worden. Brandvertragend profiel is voorzien van tochtborstels. De werking berust op grafate, een uniek materiaal dat uitzet bij hitte. Nadat grafate is uitgezet is het mogelijk om de deuren te openen en als vluchtweg te gebruiken.

Luvema Brandwerend profiel 10 x 4 mm x 2.4 meter 30 PFT

Hoekbescherming profiel

Een hoekbescherming zorgt voor een slag- en stootvaste bescherming van personen, hoeken van muren en transportmiddelen. GYZS.nl biedt zowel zelfklevende als voorgeboorde hoekbescherming van RVS. U krijgt de volledige fabrieksgarantie op alle producten die u bij GYZS.nl bestelt.

Storax Afdekkapje zwart 25 x 25mm

Secustrips

Een Secustrip is een onverwoestbare, hardmetalen strip, voorzien van een uniek gepatenteerd profiel. Bij de buitendeur kunt u op een zeer eenvoudige wijze een anti-inbraakprofiel monteren. Voor inbrekers is het dan bijna niet mogelijk om de deur te forceren. Dit komt omdat de kier tussen de deur en het kozijn is afgeschermd. Gereedschap zoals een schroevendraaier of koevoet kunnen dan ook niet worden gebruikt.

Secustrip style buitendraaiend lengte 2500 mm terugligging 24-26 mm SKG

Anti vingerknel profiel

Er is niets vervelender dan je vinger(s) tussen de deur te krijgen. De ideale oplossing is om een anti vingerknel profiel te gebruiken. Deze profielen worden vooral gemonteerd op standaard stompe deuren en de opdekdeuren. Na het plaatsen van het profiel wordt het onmogelijk om de vingers nog tussen de deur te krijgen. Zeker als u kleine kinderen heeft, voorkomt een vingerknel profiel veel ellende. GYZS.NL biedt vingerknelprofielen van het topmerk Elton voor een optimale bescherming. Uiteraard kunt u ook de nodige accessoires voor een vingerknel profiel vinden, zoals zelfborende schroeven voor montage op aluminium en staal.

Finger Alert 180° antraciet 229cm

Bij GYZS.nl bestelt u snel en voordelig

U heeft nu een goed beeld van welke deur-preventieprofielen er allemaal te bestellen zijn. Bij GYZS.NL  weet U ook dat deze voordelig te bestellen zijn en dat deze snel worden geleverd. De gereedschappen die u nodig heeft om de profielen te monteren die kunt u ook bij ons bestellen. Zo weet je dat het monteren een simpel klusje is dat snel gedaan kan worden.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.