De verschillende soorten raamsluitingen

Er zijn verschillende soorten raamsluitingen en ook de raamsltuiting die voor jouw raam van toepassing is die kun je in ons assortiment vinden. Zoals je gewend bent kun je deze sluitingen dan ook nog voor een laag bedrag aan gaan schaffen. Daarnaast zal je deze dan ook nog eens snel geleverd gaan krijgen.

Welke uitvoeringen zijn er allemaal?

Er zijn dus verschillende soorten raamsluitingen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een raamsluiting met nok maar ook zijn er sluitingen met een draaiknop en met een ventilatieknop. Natuurlijk zijn de sluitingen dan ook nog eens geschikt voor verschillende soorten ramen. Heb je een klepraam dan kun je daarvoor een sluiting in ons assortiment vinden maar ook als je een draairaam, valraam of uitzetraam hebt dan zijn hier voldoende sluitingen voor te vinden. De raamsluitingen die zijn allemaal van een goede kwaliteit. Naast dat deze ervoor zorgen dat de ramen makkelijk en snel open en dicht gedaan kunnen worden zorgen deze ook voor veiligheid. Onwelwillende personen zullen dan niet zomaar binnen kunnen komen. Veiligheid is dan ook iets wat zeer belangrijk is als een raamsluiting gaat aanschaffen.

De sluiting die je op de afbeelding ziet dat is een sluiting voor een naar binnen draaiend klepraam, kiepraam of tuimelraam. Deze kun je dan op verschillende soorten ramen monteren zoals houten, aluminium en kunststof ramen. Dit is slechts een voorbeeld van een multifunctionele sluiting die je in ons assortiment kunt vinden. Deze sluiting geeft ook aan dat voor bijna alle ramen wel een sluiting te vinden is.

Het monteren gaat snel en makkelijk

De sluitingen die je bij ons in het assortiment kunt vinden die kun je op een snelle en makkelijke manier gaan monteren. Heb je nu meerdere ramen waarvan de sluitingen aan vervanging toe zijn dan kun je ook meteen meerdere sluitingen gaan bestellen. Je hebt waarschijnlijk wel gezien dat de prijzen laag zijn en dat je zo op een hele voordelige manier de sluitingen kunt gaan vervangen. Zorg dat je eerst goed kijkt welke sluitingen je nodig hebt zodat je zeker weet dat je de juiste producten gaat bestellen.


Bekijk ook het ruime assortiment aan raambeveiliging.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.