Balkdragers zonder lip

De balkdragers zonder lip die zijn zeer betaalbaar en je hebt dan ook nog eens een zeer ruime keuze zodat je altijd de juiste balkdrager voor de klus kunt vinden. Uiteraard bieden wij je ook balkdragers van een hoge kwaliteit en kun je deze makkelijk bevestigen. Neem maar eens een kijkje in ons assortiment voor de mogelijkheden.

Balkdragers zonder lip

Waar zijn de balkdragers voor geschikt?

Je kunt de balkdragers zonder lip gebruiken om balken tussen de spanten en/of de muren te gaan leggen. Deze zorgen er dan meteen voor dat er geen uitstekende delen naast de balk gaan komen. Deze balkdragers zijn dan ook nog eens zo gemaakt dat deze extra stevigheid bieden. Wil je de balkdrager optimaal gaan gebruiken dan dan is het aan te raden de bevestigingsmiddelen alleen in de rugplaat en de zijvleugels aan te gaan brengen. De bevestigingsmiddelen die worden niet meegeleverd met de balkdragers maar uiteraard kun je die makkelijk en snel mee gaan bestellen. Ook dit kun je dan weer voor een hele lage prijs gaan doen. Maak je gebruik van deze balkdragers dan weet je dat de balken goed verankerd zitten.

Het bevestigen dat kun je doen met de schroefnagels en deze staan al weergegeven bij de balkdragers. Je weet dat dat je direct de juiste bevestigingsmiddelen besteld. Zoals je op de afbeelding al ziet heeft de balkdrager al diverse gaten zodat het bevestigen eenvoudig en snel gedaan kan worden. Voor iedere klus is het zeer makkelijk om de juiste balkdrager te gaan vinden.

Er zijn alleen hoogwaardige materialen gebruikt

Zoals de afbeelding misschien ook wel laat zien zijn er alleen hoogwaardige materialen gebruikt. Wat ook verstandig is dat is om te kijken bij de beschikbaarheid van een product. Je zal dan zien dat bijna alle producten op voorraad zijn. Dit betekend dat als je deze gaat bestellen dat je die dan al de volgende dag kunt gaan monteren. Wij helpen je zo goed mogelijk mee om de klus zo snel mogelijk af te gaan krijgen. Dit doe je dan ook nog eens voor een betaalbare prijs en bij zeer kwalitatieve producten. Ga dus snel kijken welke balkdragers voor jouw klus geschikt zijn.


Bekijk alle voordelige bouwverankeringen in ons aanbod.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.