De deuropvanger voor binnenmontage bij naar buiten draaiende deuren

Dictator heeft een breed assortiment aan oplossingen voor deuren. De deuropvanger is een van die oplossingen. Dit compacte apparaatje is in staat om uw deur op een subtiele manier op te vangen en vervolgens geruisloos te sluiten. Tijdens dit proces wordt uw deur en kozijn gespaard. Als u bijvoorbeeld een zware deur heeft, kan het wel eens voorkomen dat door het gewicht de deur zichzelf en het kozijn beschadigd. Een deuropvanger is hier de perfecte oplossing.

De Dictator 1400 in het wit

Er zijn verschillende series deuropvangers ontwikkeld. Zo zijn er deuropvangers speciaal voor zware deuren en deuropvangers die vooral op hygiëne uitblinken. De Dictator 1400 serie is speciaal voor binnenmontage bij naar buitendraaiende deuren gemaakt. Hieronder ziet u het product.

Dictator Deuropvanger, hydraulisch 1400 wit (RAL 9010), haak 1014, 20N cilinder, regelbaar
Dictator Deuropvanger, hydraulisch 1400 wit (RAL 9010), haak 1014, 20N cilinder, regelbaar

Dit type is speciaal gemaakt voor situaties waar bijvoorbeeld geen ruimte is voor buitenmontage. Ook bij heftige weersomstandigheden kan het beter zijn om het product binnen te monteren. Soms is het zelfs esthetisch gezien prettiger om het product aan de binnenkant te monteren. Op de onderstaande afbeelding ziet u het product in werking.

Dictator_1400
Toepassing Dictator 1400 deuropvanger

Het is zelfs mogelijk om het product in plaats van verticaal horizontaal te monteren. Als er bijvoorbeeld niet genoeg ruimte is, kan dit wenselijk zijn.

Dit product wordt standaard geleverd met een sluitkracht van 20N. Dit is voldoende om normale deuren op te vangen en dicht te trekken.

Kleuren

Het is ook mogelijk om het product in een andere kleur te bestellen. De volgende kleuren zijn beschikbaar:

  • Glans chroom
  • Chocoladebruin (RAL 8017)
  • Grijs (RAL 9006)
  • Glas goud (messingkleurig)

Ook is dit product voorzien van temperatuurongevoelige dempingsvloeistof. Dit houdt in dat het product in koude maar ook warme omstandigheden optimaal werkt.

Mocht u nog vragen hebben na aanleiding van het lezen van dit blog, dan kunt u ze richten aan onze klantenservice. Wij helpen u graag!


Wellicht bent u nog geïnteresseerd in andere producten, bijvoorbeeld:

  • deurdrangers
  • deurbeslag
  • schuifdeursystemen
  • raambeslag
  • deurstoppers

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.