Een stalen binnendeur van VERA PORTA? Gebruik het Argenta Proslide schuifdeursysteem

Stalen deuren van VERA PORTA laten schuiven met Argenta Proslide

We hebben goed nieuws voor mensen die een mooie stalen binnendeur willen aanschaffen. Het laatste jaar is er een duidelijke trend zichtbaar en zien we deze deuren ook veel vaker toegepast worden in de particuliere markt. Taatsdeuren kunnen heel mooi scharnieren. Maar wat veel mensen niet weten is dat het ook als prachtige schuifdeur kan dienen. Met een slowstop waarbij de deur nooit hard dicht kan vallen is dit een verrijking voor uw interieur.

 

 

 

Mensen zijn nu steeds vaker op zoek naar een industriële uitstraling waarbij design en lichtinval precies op hun plek vallen. Het nadeel van stalendeuren was vaak dat het maatwerk is. En zoals u begrijpt kan het met maatwerk heel goed zijn dat u meer betaalt dan u eigenlijk zou willen.

Daarom zijn wij gaan samenwerken met Vera Porta. Vera Porta heeft slim ingespeeld op deze behoefte en biedt op dit moment een paar modellen stalen deuren tegen betaalbare prijzen.

 “Iedereen moet  een stalen deur van de beste kwaliteit kunnen kopen zonder een fortuin uit te geven.”

 

De deuren worden op 2 lengtes geproduceerd. Op dit moment nog enkele deuren, maar later in 2020 zullen daar de dubbele deuren en de puien aan toegevoegd worden. De prijzen beginnen bij € 1499 voor een enkele deur van 93x230cm (inclusief scharnier). Het is een Nederlands product met een perfecte balans tussen de dikte van het materiaal, de gebruikte coating en de perfecte inleving van de details. Zelf voor degene die de deur gaat monteren is er nagedacht om het monteren eenvoudiger te maken. En dat is uniek te noemen. Elegantie met Stijl. En zoals de naam zegt….’EEN ECHTE DEUR’. De stalen binnendeuren worden veelal verkocht met een taatsscharnier. Een prachtige scharnier, maar het past niet altijd in iedere omgeving of situatie. Een schuifdeursysteem is in die veel gevallen een zeer mooi alternatief.

Argenta Proslide beste keuze voor het laten schuiven van de VERA PORTA schuifpaneel

Niet ieder schuifdeursysteem is hiervoor geschikt. De uitstraling van het schuifdeursysteem is belangrijk. Maar let ook op de kwaliteit van het systeem zelf. Een stalen deur weegt al snel 80kg. Dit vraagt veel van een schuifdeursysteem. En omdat de deur vaak gebruikt zal worden zullen de schuifdeursystemen ook slijtvast moeten zijn.

GYZS heeft daarvoor een aantal alternatieven. Een van onze systemen die wij aanraden is het Argenta Proslide schuifdeursysteem. De Argenta Proslide systemen zijn net als de deuren van Kesselaar Special Metals betaalbaar en evengoed van hoge kwaliteit. De aluminium rail en de gelagerde wielen (rolstelsel) zorgen voor een geruisloos lopend systeem. Alle onderdelen van de Argenta Proslide zijn ontworpen om een extreme slijtvastheid te garanderen.

 

Glazen deur

 

Wat maakt het Argenta Proslide systeem uniek?

  • een zeer stabiele aluminium bovenrail. Dit is stiller dan een stalen rail.
  • bijzonder uitgekiende rolwagens met extra grote en brede wielen, elk uitgerust met precisie kogellagers
  • een regelbare ‘standard-stop’ (eindstop) of een perfect werkende ‘slow-stop’ (sluitvertrager) waardoor de deur op een gedoseerde en gecontroleerde manier gestopt en vastgehouden wordt.
  • een vloergeleider met kunststofhoed om speling te minimaliseren en rammelen te voorkomen
  • het ‘standard-fix’ bevestigingssysteem is een bevestiging boven op de deur. Dit is de meest eenvoudige en budget vriendelijkste bevestiging. Er is ook een ‘Manual -fix’ en ‘Auto-fix’ systeem beschikbaar. Deze kunnen beter uit het zicht weggewerkt worden. En de ‘auto-fix’ is met name interessant voor aannemers die veel deuren in het rolstelsel moeten hangen. Dit scheelt met de ‘auto-fix’ veel tijd.Wilt u meer weten over taatsdeurscharnieren zoals de ODB-100 of schuifdeursystemen dan kunt u altijd even kijken op onze site of contact opnemen.

Wij raden u aan om u te laten voorlichten door onze schuifdeurspecialist. Hij kan u helpen en adviseren om de juiste keuze te maken tussen de verschillende systemen.
Wilt u uw stalen deur laten schuiven? Neem dan contact op met onze productspecialist Peter Pannekeet. Hij is te bereiken via 0224-212026 of via klantenservice@blog.gyzs.nl.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.logo gyzs