Voor iedere klus is er de juiste moer

In het assortiment zijn tientallen verschillende soorten moeren te vinden. Dit zijn verschillende modellen maar ook  verschillende merken. Om te weten welke moer het beste is voor jouw klus bespreken we ze in dit blog!

Er zijn twee verschillende modellen moeren

In principe kunnen de moeren in twee modellen worden opgedeeld. Dat zijn de borgmoeren en de zeskantmoeren. Wat het verschil tussen beide modellen is dat gaan we je uitleggen.

De borgmoer

Borgmoeren zijn moeren met een veiligheid. Dit is een veiligheid die ervoor zorgt dat de moer niet zomaar los kan raken. Dit maakt dit model zeer geschikt om te gebruiken bij bevestigingen waar veel trillingen zijn.zeskant borgmoer

Er zijn ook borgmoeren te bestellen die voorzien zijn van een blauwe ring. Dit is een stukje kunststof die ervoor zorgt dat de moer met veel weerstand vastgezet moet worden.

De zeskantmoer

De naam verraadt al dat de zeskantmoer zes kanten heeft. Het is de traditionele moer zoals we die bij veel bevestigingen zien. In tegenstelling tot de borgmoer is er geen ingebouwde beveiliging. Voor ‘gewone’ bevestigingen is dit model echter een prima keuze.

Dit is ook omdat de zeskantmoer voordeliger is in aanschaf dan de borgmoer.

Andere soorten moeren

Er zijn andere moeren, deze zijn in de meeste gevallen vergelijkbaar met de zeskantmoer. Deze hebben een andere kop en zijn bijvoorbeeld voorzien van een vleugel of een dop. Ook de vleugelmoeren, de inslagmoeren, de dopmoeren en de oogmoeren kun je voordelig en snel bestellen bij GYZS.nl.

Benieuwd naar meer?

Na het lezen van dit blog benieuwd geraakt naar het assortiment moeren op GYZS.nl? Bekijk het via deze link. Of klik op deze link om verder te lezen in een blog over verschillende sleutelmaten.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.logo gyzs