De meest hygiënische deuropvanger

De deuropvanger type 1600 is speciaal voor hygiëne ontwikkeld. Het product heeft een gesloten behuizing dat de hygiëne ten goede doet. Ook is dit product extra makkelijk schoon te maken. Al met al is dit product perfect voor locaties waar hygiëne hoog in het vaandel wordt gedragen. Enkele voorbeelden hiervan zijn ziekenhuizen, verzorgingstehuizen of zelfs in de levensmiddelenindustrie. Dit neemt niet weg dat het product ook geschikt is voor thuis. Daar is het namelijk ook een goede oplossing. Als u kinderen thuis heeft wordt de kans dat ze hun vingers tussen de deur krijgen aanzienlijk verkleint. Het product draagt dus niet alleen aan de hygiëne bij, maar ook aan de veiligheid.

De deuropvanger 1600

Met de deursluiter 1600 wordt uw deur uiterst beheerst opgevangen en gesloten. Er wordt geen overbodig geluid gemaakt tijdens dit proces dus zelfs op plekken waar rust en concentratie belangrijk is, bijvoorbeeld op kantoor, kan dit product goed van pas komen.

Dictator Deuropvanger, hydraulisch 1600 RVS, haak 1009, 50N cilinder, regelbaar
Dictator Deuropvanger, hydraulisch 1600 RVS, haak 1009, 50N cilinder, regelbaar

Zelfs de bevestigingsschroeven worden door het kliksysteem bedekt. Het product is speciaal vormgegeven dat het niet te groot is, en – indien in de juiste kleur – lijkt alsof het een onderdeel is van de deur.

Materiaal en kleur

Het product is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld in RVS, staal glansverchroomd of staal matverchroomd. Overigens is het product in wit, grijs en bruin beschikbaar.

Er wordt gebruik gemaakt van speciale temperatuurongevoelige dempingsolie. Dit houdt in dat het product optimaal functioneert in elk klimaat.

Sluitkracht

Het artikel wordt standaard geleverd met een sluitkracht van 50N. Het is mogelijk om dit product in 20N of 80N te bestellen, echter moet dit speciaal worden gedaan. Neem hiervoor, en als u andere vragen hebt, contact op met onze klantenservice.

Het product kunt u in al zijn glorie op deze pagina vinden. Hier vindt u tevens alle prijzen, en uitvoeringen van de andere deuropvangers van dictator. Meer informatie over andere deuropvangers kunt u in dit blog vinden.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.