Het wonder dat men ‘deursluiters’ noemt

U denkt misschien: ‘Een wonder?, is dat niet een beetje overdreven?’. Zou kunnen. Echter neemt dit de diverse functionaliteit van de deursluiter niet weg. Ten eerste blijven uw ramen, deuren en kozijnen geheel intact, ten tweede wordt het hard dichtslaan van deuren voorkomen, en ten derde kunnen kinderen hun vingers niet meer tussen de deur beklemmen. Al met al is dit product een verzameling voordelen waar u voor een eerlijke prijs van kunt profiteren.

Deursluiters worden ook wel deuropvangers genoemd

Een deursluiter, of deuropvanger, is een mechanisme dat er voor zorgt dat uw deur geruisloos wordt opgevangen. Een deuropvanger ziet er als volgt uit:

Dictator Deuropvanger, hydraulisch 1200 zink, haak 1013, 80N cilinder, regelbaar
Dictator Deuropvanger, hydraulisch 1200 zink, haak 1013, 80N cilinder, regelbaar

Een deuropvanger bewijst zijn meerwaarde te hebben op plaatsen waar rust of concentratie een vereiste is. Denk aan kantoren, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, hotels, etc.

Maar ook thuis kan het u onnodige stress besparen. Spelende kinderen bijvoorbeeld, zullen niet zo snel meer hun vinger tussen de deur krijgen.

Daarnaast helpt de deuropvanger met het in het slot trekken van een deur. Dit kan van pas komen als er bijvoorbeeld veel windbelasting of teveel weerstand wordt gegeven door het dagslot. Ook zal een deur niet meer klapperen met dit systeem.

Overigens is dit product door het gebruik van thermo-neutrale olie geschikt voor alle temperaturen. Het product is nagenoeg onderhoudsvrij.

Verschillende types

Er zijn verschillende soorten deuropvangers. Hieronder een lijstje ervan met een korte beschrijving.

  • Dictator type 1000/1200 – het basismodel
  • Dictator type 1600 – het gesloten model
  • Dictator type VS2000 – met het strakke design
  • Dictator type 1300 – voor extra zware deuren
  • Dictator type 1400 – voor binnenmontage bij naar buitendraaiende deuren
  • Dictator type 1100 – met hoefstuk voor gebruik bij schuifdeuren
  • Dictator type Junior – zoals de naam al suggereert: het mini model

De deuropvangers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Het materiaal verschilt tussen verzinkt, vernikkeld, verchroomd of RVS. Tevens is het product verkrijgbaar in kleuren zoals chroom, bruin, wit, grijs en goud. Al deze types kunt u op deze pagina terugvinden.


Heeft u vragen? Wij beantwoorden ze graag! Neem contact op met onze klantenservice.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.