Dakverankering voor een goed fundament

Een goede dakverankering staat aan de grondslag van een huis. Zonder goede dakverankering bestaat de kans dat uw dak op een zwaar besneeuwde winterse dag op uw hoofd valt. Om dit te voorkomen kunt u een keuze maken uit het assortiment van GYZS.nl. Alle producten omtrent dakverankering zijn van goede kwaliteit.

De verschillende soorten dakverankering

Dakverankering is verkrijgbaar in de volgende vormen:

  • Kruiskoppelingen
  • Ruitersteunen
  • Gordingklossen

Kruiskoppelingen

Kruiskoppelingen zijn zoals de naam al suggereert bedoelt als koppeling tussen kruisende balken. Op de onderstaande afbeelding kunt u het product in actie zien:

Toepassing kruiskoppeling
Toepassing kruiskoppeling

Het product is gemaakt van hoogwaardig sendzimir verzinkt staal. Dit staat garant voor een lange levensduur en goede functionaliteit.

Alle kruiskoppelingen zijn voorzien van gaten met een diameter van 4 mm. In sommige koppelingen zitten 8 gaten, en in andere zitten er 12. Het verschilt per maat hoe veel gaten er in zitten. De kleinste koppeling is 110 mm lang, en de grootste is 300 mm lang.

Ruitersteunen

Het volgende product in de reeks is de ruitersteun. Een ruitersteun ziet er zo uit:

Ruitersteun
Ruitersteun

Het product kan als volgt worden geïnstalleerd.

r07927 (1)
Toepassing ruitersteun

U ziet dat het bovenste gedeelte van de steun een balk draagt. Wat voor u van belang is als u gebruik wilt maken van een dergelijke steun is de breedte van de balk. Er zijn ruitersteunen gemaakt voor de breedtes: 28 mm, 32 mm en 38 mm. Alle varianten van de ruitersteunen alsmede de kruiskoppelingen en de gordingklossen kunt op de pagina van de dakverankering terugvinden.

Gordingklossen

Gordingklossen worden gebruikt om de balken in de gording te ondersteunen. Een gordingklos ziet er zo uit:

7d1a1e79c4d6f41c48d7a2ea464ed647.jpg
Gordingklos

In een gordingklos zitten 12 gaten met een diameter van 4 mm. Als u interesse heeft in een gordingklos is het belangrijk om te letten op de kant van de hoek. Er is namelijk een verschil tussen een linker en een rechter gordingklos.

All producten uit dit blog kunt u hier terugvinden.


Wellicht heeft u interesse in de volgende producten

  • Balkdragers
  • Raveeldragers
  • Hoekankers
  • Koppelingen
  • Spijkerplaten

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.