De grootste internetwinkel voor al uw gereedschap – GYZS.nl

Gereedschap is er in allerlei soorten en maten. Er is handgereedschap, accu gereedschap en elektrisch gereedschap. Dat zijn allemaal gereedschappen om klusjes en klussen mee te doen, voor doe-het-zelvers tot en met mensen die er hun beroep van maken.

Handgereedschap

Bij GYZS.nl vind je dat allemaal in die verschillende soorten en dus ook in verschillende maten. Lekker overzichtelijk gerubriceerd en dat begint bij handgereedschap, met onder meer hamers, schroevendraaiers, tangen en handzagen. Bij de hamers zijn dat de gewone hamers, klein voor het lichte werk tot en met een moker als je wilt. Schroevendraaiers vind je er ook van klein tot groot, van de platte tot de sterschroevendraaier. Die wordt ook wel kruiskop genoemd, net wat je wilt. De tangen verschillen ook van elkaar, van fijn gereedschap tot zware tangen voor het stevige werk. Handzagen vind je bij GYZS.nl voor ijzer en voor hout, kunststof kan ook. Van fijne tanden naar grof, afhankelijk van wat er te zagen is.

Accu gereedschap

Accu gereedschap kun je overal waar je wilt gebruiken. Om te schroeven, te boren of te zagen en het grote verschil met handgereedschap is dat het je minder moeite kost. Accu gereedschap laad je op met een accu, een reserve accu is slim en handig want dan zit je niet snel zonder stroom. Je kunt er mee schroeven, zagen, boren en dat gaat in verschillende sterktes die afhankelijk zijn van het vermogen. Voor een schroefmachine en voor het boren zijn er schroefbits en boortjes in verschillende maten. Een decoupeerzaag laat je mooi nauwkeurig zagen met losse zaagbladen die gemakkelijk te verwisselen zijn.

Elektrisch gereedschap

Verder is er het elektrisch gereedschap, dat gaat met een snoer in verschillende lengtes en als je wilt met een verlengsnoer, van kort tot lang. Dat maakt minder mobiel en flexibel maar geeft je wel andere mogelijkheden, zoals een elektrische zaagtafel met eventueel een cirkelzaag voor het grovere werk. Een cirkelzaag is op dikte instelbaar en prima geschikt voor nauwkeurig zagen. Met een freesmachine zijn er weer andere mogelijkheden en zo zijn er meer mogelijkheden en apparaten te noemen.

Het is goed om je voor je tot kopen overgaat goed te informeren. Eerst kijken wat je nodig hebt en dan zoeken naar prijs, kwaliteit en capaciteit. Die vergelijking is heel goed te maken op de website van GYZS.nl. Daarna kun je bestellen en vervolgens rekenen op een snelle levering, zodat je daarna meteen aan de slag kunt. Via GYZS.nl dus.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd. Heb je nog een vraag over dit artikel? Neem gerust contact op met de klantenservice, onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.