Bijenbekjes

De bijenbekjes ken je misschien ook wel onder de naam het stootvoegrooster. Gebruik je een bijenbekje dan weet je dat het voor ongedierte onmogelijk zal worden om in de spouwmuur te komen. Het zal je verbazen hoeveel ongedierte er bij je in de spouwmuur kan komen en het is belangrijk dit te voorkomen.

Bijenbekjes

Zelfs muizen kunnen in de spouwmuur komen

Wanneer de ruimte groot genoeg is dan is het zelfs voor muizen mogelijk om bij je in de spouwmuur naar binnen te komen. Is de ruimte wat kleiner dan komen er weliswaar geen muizen naar binnen maar dan zal je last van ander soort ongedierte hebben zoals wespen en bijen. Je zal dit ten aller tijde willen voorkomen omdat dit je veel last op kan leveren. Daarom is het gebruik van een bijenbekje aan te raden. Deze kun je zonder verdere gereedschappen achteraf in de stootvoeg plaatsen. Dit kun je dus makkelijk doen en vanaf dat moment zal er geen ongedierte meer in je spouwmuur komen. De bijenbekjes die zijn van hoogwaardige materialen gemaakt en die gaan lang mee. Het is maar even werk om deze te plaatsen en daarom is het ook verstandig om dit te doen. Niemand zal ongedierte in de spouwmuur willen hebben en jij zal dit ook graag willen voorkomen.

Er zijn bijenbekjes van verschillende afmetingen. Er is het model van 50 millimeter maar je kunt ook het model van 70 millimeter aanschaffen. Daarbij is er dan ook nog eens keuze uit verschillende kleuren. Dit kan dan antraciet zijn maar er zijn ook witte bijenbekjes en roestvrij stalen bijenbekjes.

Laag gesprijsd en voor iedereen betaalbaar

De Bijenbekjes die zijn laag geprijsd en die zijn ook voor iedereen betaalbaar. We nodigen je dan ook graag uit om eens een kijkje in onze webwinkel te nemen. Je zal dan meteen zien dat deze erg voordelig zijn en dat er dan ook nog eens een snelle levering. Na het leveren plaats je deze dan in de stootvoeg en dan ben je van het ongedierte af. Zorg ook dat jij de bijenbekjes hebt geplaatst want het zal je veel ongemak besparen.

GYZS.nl

Wanneer je voor 16.30 bestelt, wordt je bestelling op dezelfde dag verstuurd.

Heb je nog een vraag over dit artikel? N11


Zie alle vloerventilatie in ons uitgebreide aanbod.